Sluit ×
Winkel 
flag_nl
 / Taal 
flag_nl
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Kies uw valuta

Van Terra on 18-06-2018

Ondernemer in de Spotlight: Indigo Ember Designs

Ondernemer in de Spotlight: Indigo Ember Designs

"Ik hoop dat ik jou met mijn tassen ook een beetje inspireer om je creativiteit te uiten."

We weten allemaal hoe moeilijk het is om de perfect tas of ketting te vinden. Heather, de maker van Indigo Ember Designs, heeft het gemakkelijk voor je gemaakt met haar creaties. Haar tassen zijn niet alleen prachtig, maar ook functioneel en een kunstwerk. We zijn super trots dat we haar label leverancier mogen zijn!

Ondernemer in de Spotlight: Indigo Ember Designs

Introductie Indigo Ember!

Ondernemer in de Spotlight: Indigo Ember Designs

Vertel ons over Indigo Embers - hoe ben je begonnen?

Indigo Embers is ontstaan door een hobby, of eigenlijk door een overvloed aan creatie. Zoals ik me kan herinneren ben ik een kunstenaar in hart en nieren. Of het nu tekenen, schilderen, bouwen of naaien is, ik heb een passie voor creëren.

In 2012 ben ik begonnen met het maken van sieraden om te delen op handwerkbeurzen of gewoon via via. En zoals het leven gaat, was ik druk met mijn kinderen en zette dat project opzij. Aan het eind van 2017 kreeg ik weer de drang om het op te pakken.

Wat inspireert jou?

Afgelopen jaar heb ik super veel mogen leren over business, mode en het ontwikkelen van producten. Ik merkte door deze ervaring en in mijn eigen leven bestaan, dat er behoefte is aan hippe, functionele en betaalbare handtassen en shoppers. De meeste ontwerpen komen tijdens het dagdromen, maar ook schets ik veel of probeer verschillende creaties uit. En ik hoop dat ik jou met mijn tassen, ook een beetje inspireer om je creativiteit te uiten.

Ondernemer in de Spotlight: Indigo Ember Designs

Wat is het effect van labels op jouw producten?

Ik vind het super belangrijk om een goede ‘branding vibe’ te hebben en je visueel sterk neer te zetten alvorens je jouw producten presenteert. Ik heb zonder enige twijfel voor Wunderlabel gekozen, omdat ik zag hoe zij zich presenteerde. Ik vind het geweldig welk effect de hanglabels hebben op mijn tassen en de geweven label dat ik in de tas naai. Het is een herinnering dat het product met liefde en creativiteit is gemaakt.

Indigo Ember Designs kun je natuurlijk vinden op Facebook, Instagram en haar website is indigoemberdesigns.com.

Met de nieuwsbrief van Wunderlabel mis je niets meer!

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe creatieve instructies, tips en inspiraties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en profiteer onder andere van onze geweldige acties!