Sluit ×
Winkel 
flag_nl
 / Taal 
flag_nl
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Kies uw valuta

Van Terra on 29-01-2018

Ondernemer in de Spotlight: Serene Handbags

Ondernemer in de Spotlight: Serene Handbags

"Omdat ik trots ben op mijn creaties, plaats ik de labels opvallend in het midden."

Als printjes, kleuren en zelfgemaakte artikelen jouw ding zijn, dan zal je deze blog geweldig vinden! Serene is het talent achter Serene Handbags. Haar handgemaakte tassen zijn niet alleen prachtig om te zien, ze zijn daarnaast ook nog eens praktisch en zitten goed in elkaar. Wij zijn trots dat wij haar Labels mogen maken!

Ontdek de mogelijkheden bij Wunderlabel

Personaliseer je labels met een van onze vele symbolen en je eigen tekst. Voeg een tikje glamour toe met glinsterende tekst. Ga aan de slag en experimenteer met onze verschillende combinaties en ontwerpen!

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/BO9HUkFzJcI" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Introductie Serene Handbags!

Ondernemer in de Spotlight: Serene Handbags

Vertel ons over Serene Handbags.

Tijdens het opvoeden van mijn drie kinderen, waarvan een tweeling, verlangde ik naar een uitlaatklep voor mijn creativiteit. Voor ik aan kids begon, had ik wel eens eens wat genaaid, maar had wel een opfriscursus nodig om het op te pakken. Ik kreeg een ingeving om iets met naald en draad te doen. Ik heb heel wat vrienden en familie blij gemaakt met een handgemaakte portemonnee, een etuitje of een kookschort. Door hun positieve reacties realiseerde ik mijzelf dat ik mijn horizon moest verbreden. Serene Handbags was geboren…

Ondernemer in de Spotlight: Serene Handbags

Wat inspireert jou?

Naast mijn attente man en kinderen, raak ik elke dag weer geïnspireerd door alles wat er om mij heen gebeurd en te zien is! Ik ben een kunstenares en visueel ingesteld. Daarom zie je vrijwel geen effen stoffen in mijn collectie, op het eerste gezicht zou je denken dat de kleurencombinatie vloekt, maar ik zorg ervoor dat het een oogverblindende combinatie word. Daarnaast word ik heel blij van de schoonheid van de natuur. Door de grote ramen van mijn naaistudio kijk ik uit op een prachtig stuk natuur. In deze tijd van het jaar zijn er prachtige herfstkleuren, de bomen hebben fel rode, bruine of gouden bladeren. Inspirerend! Vooral met mijn lievelingsmuziek op de achtergrond, dan is ‘tijd’ het enige wat mij tegenhoudt.

Ondernemer in de Spotlight: Serene Handbags

Wat is het effect van labels op jouw zelfgemaakte creaties?

In het begin voelde ik me ongemakkelijk met de labels, alsof ik wou opscheppen. Ik verstopte de labels altijd aan de binnenkant van mijn tassen. Tot ik een sympathiek reactie van een vriend kreeg, ik mag trots zijn op mijn werk en het is niet mis om er mee te pronken. Omdat ik trots ben op mijn creaties, plaats ik de labels opvallend in het midden! Door Wunderlabel.com/nl/ is het niet alleen eenvoudig om te gebruiken, maar voldoet het ook aan mijn hoge verwachtingen als het gaat om kwaliteit en perfectionisme. En door mijn labels kunnen klanten mij online vinden en zo vergroot ik mijn klantenbestand.

Ondernemer in de Spotlight: Serene Handbags

Bekijk ook de website van Serene Handbags. En wil je wat aan Serene vragen? Voel je vrij haar een e-mail te sturen [email protected]. En zorg dat je Serene Handbags volgt op Instagram, voor wekelijkse updates en inspiratie!

Bedankt voor het delen Serene!

Met de nieuwsbrief van Wunderlabel mis je niets meer!

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe creatieve instructies, tips en inspiraties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en profiteer onder andere van onze geweldige acties!