Sluit ×

Taal

Nederlands NL
flag_nl
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Portugal
日本 ( Japanese )
Svenska

Kies uw valuta

Van Terra on 26-03-2018

Ondernemer in de Spotlight: The Apple Tree Crochet

Ondernemer in de Spotlight: The Apple Tree Crochet

"I geef om het uiterlijk en de kwaliteit van mijn items."

De kunst van het haken is niet makkelijk aan te leren, maar Corrina van The Apple Tree Crochet heeft het helemaal onder de knie. Haar Instagram is gevuld met meesterlijke handgemaakte creaties en is zeker een ‘place to be’ als je inspiratie zoekt. De perfect mix tussen klassieke en grappige stijlen. We zijn blij dat ze dit jaar ook een blog is begonnen waar ze haar ervaringen deelt!

Introductie The Apple Tree Crochet

Hoe ben je begonnen?

Ik ben The Apple Tree Crochet begonnen met een passie om kwalitatief handgemaakte items te maken voor geliefden en het is sindsdien gegroeid naar een echte business. In 2018 voeg ik weer nieuwe handgemaakte items toe aan mijn Etsy shop en de verkoop op boerenmarkten. Ook maak ik patronen en heb ik sinds kort een blog over haken en breien.

Wat inspireert jou?

Mensen inspireren me om te creëren. Familie, vrienden en klanten dagen me elke dag uit om nieuwe of aangepaste items te maken. Wanneer ik iets afwerk, krijg ik het gevoel van opwinding en kijk ik meteen uit naar een volgend project.

Ondernemer in de Spotlight: The Apple Tree Crochet

Wat is het effect van labels op jouw producten?

Het labellen van mijn items is een manier om ze te brandmerken, zodat mensen weten dat ik, The Apple Tree Crocket, het zelf heb gemaakt. Het geeft het item een professionele uitstraling en laat mensen weten dat ik geef om het uiterlijk en de kwaliteit. Zozeer dat ik zelfs bereid ben mijn naam erop zet.

Ondernemer in de Spotlight: The Apple Tree Crochet

The Apple Tree Crochet kun je vinden op Instagram, Facebook en op haar nieuwe blog pagina. En vergeet niet haar Etsy Shop te checken, het zal je niet teleurstellen!

Dank voor het delen Corrina!

Met de nieuwsbrief van Wunderlabel mis je niets meer!

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe creatieve instructies, tips en inspiraties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en profiteer onder andere van onze geweldige acties!

Door het surfen op onze website geef je automatisch toestemming voor het gebruik van cookies.

Meer informatie over cookies is te vinden in onze privacybeleid.