Sluit ×
Winkel 
flag_nl
 / Taal 
flag_nl
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Kies uw valuta

Van Terra on 21-05-2018

Ondernemer in de Spotlight: The Regal Wrap™

Ondernemer in de Spotlight: The Regal Wrap™

“Ik doe de hele dag ideeën op, als ik om mij heen kijk, of het nu natuurlijk of industrieel is: kleur, vorm, licht of schaduw; ik zie in alles een design.”

We kunnen wel zeggen dat we idolaat zijn van haar. We kennen Kim Hawthorne van het TV programma Greenleaf, ze is op een missie ‘to empower and inspire’, ze heeft het merk The Regal Wrap™ opgezet en ze heeft Wunderlabel heeft gekozen als label leverancier. Kim maakt -ready to wear headbands- zoals ze het zelf zegt: ‘maak contact met vrouwen, inspireer ons en onthoudt hoe krachtig en onoverwinnelijk we zijn!

De collectie van The Regal Wrap™ is prachtig en haar bijzondere karakter maakt haar merk nog mooier!

Ondernemer in de Spotlight: The Regal Wrap™

Vertel ons over The Regal Wrap - hoe ben je begonnen?

Als je me anderhalf jaar terug vertelde dat ik nu een ontwerper van confectiekleding zou zijn, had ik hard erom gelachen. Maar in die tijd kreeg ik wel de behoefte. Ik poste regelmatig foto’s met een headwrap op social media. Mijn vriendinnen wilden graag weten hoe je ze maakt of vonden dat ze zelf nooit zo’n mooie headwrap maken konden. Wat ze niet wisten is dat ik ook meerdere pogingen nodig had, ik wou dat het makkelijker kon. En zo is het idee ontstaan om een gemakkelijke headwrap te ontwerpen voor de modieuze vrouw die vaak onderweg is.

Ondernemer in de Spotlight: The Regal Wrap™

Wat inspireert jou?

Wat niet?! Ik doe de hele dag ideeën op, als ik om mij heen kijk in mijn omgeving, of het nu natuurlijk of industrieel is: kleur, vorm, licht, schaduw; ik zie in alles een design. Ik stopte een keer met mijn auto aan de rand van de weg en nam een foto van een man die een brandkraan schilderde. Ik ben al heel lang op deze wereld en heb nog nooit iemand een brandkraan zien schilderen. Het zijn voor mij de kleine dingen. Ik waardeer het allemaal! Sterker nog, ik word soms gebombardeerd met creatieve ideeën dat mijn hoofd gaat draaien. Ik heb zoveel ideeën dat ik nog maar 3% van mijn ideeën heb uitgevoerd voor The Regal Wrap™.

Ondernemer in de Spotlight: The Regal Wrap™

Wat is het effect van labels op jouw producten?

Mijn Regal Wraps™ zijn pas klaar als ik de label er op naai. En dan pas vind ik er wat van. Sta ik achter dit product, merk en label? Aan de klant geef ik de boodschap: ‘Accepteer deze creatie alsjeblieft, het is gemaakt met liefde. Draag het met vreugde en gemak. Ik waardeer je.’

Ondernemer in de Spotlight: The Regal Wrap™

Ik heb me een apezuur gezocht naar een label met de perfecte grootte, de juiste kleur- en tekstmogelijkheden. De prijs was voor mij ook van belang. Dus ik ben dankbaar dat ik Wunderlabel gevonden heb. Ik kan mijn labels ontwerpen met de kleuren van mijn merk; roze, wit en goud. En ik ben ook heel blij met de kleine ronde hanglabels, zij maken mijn verpakkingen af. Het is belangrijk dat mijn klanten een beetje lachen en giechelen als ze hun Regal Wrap ontvangen. Wunderlabel maakt dit mogelijk!

Ondernemer in de Spotlight: The Regal Wrap™

Neem eens een kijkje op de website van The Regal Wrap™ of bekijk het merk op Instagram, Facebook en Twitter te vinden. Wil je Kim Hawthorne volgen? Ga dan naar haar Instagram, Facebook of Twitter!

Dank voor het delen Kim!

Met de nieuwsbrief van Wunderlabel mis je niets meer!

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe creatieve instructies, tips en inspiraties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en profiteer onder andere van onze geweldige acties!